Workshops & clinics

Leer door middel van kennis, techniek en gevoel je ruitersbalans verbeteren!

Dressuursimulator.nl is dé plek om je houding & zit te verbeteren en daardoor een betere ruiter te worden voor jezelf en voor je paard.
Onze focus op de balans en ontspanning van zowel paard als ruiter zorgen ervoor dat je op een paardvriendelijke en duurzame manier kan trainen. Vrij van angst, pijn en andere ongemakken.

Onze specialisatie in biomechanica en sportpsychologie maakt het mogelijk om jou te helpen met angst, pijnklachten of andere ongemakken die je ervaart tijdens het rijden.

Ben jij(of je kind) net begonnen met paardrijden of wil je er binnenkort mee gaan beginnen? Maak een vliegende start waarbij veiligheid voorop staat. Door middel van het verkrijgen van een goede ruiterbalans in alle gangen is de kans minder groot dat je angst of pijnklachten ontwikkelt en zal je niet zo snel van een paard af vallen, wat het beginnen met paardrijden een stuk veiliger en leuker maakt.

 

Je bent welkom om deel te nemen samen met een gemotiveerde groep ruiters tijdens onze clinics en workshops!

Deelname is mogelijk met en zonder eigen paard.

 

Ons aanbod:

Het is mogelijk om een les/clinic in te plannen!

I.v.m. de corona pandemie zijn er een aantal maatregelen getroffen, zodat er nog steeds les gegeven kan worden met de simulator:

  • Bij symptomen verwacht ik dat je je op voorhand laat testen of de les verzet
  • Wanneer het kan wordt er les gegeven in de buitenlucht
  • Mondkapje is niet verplicht. Mocht je dit prettig vinden zal ik er uiteraard wel een dragen
  • Annuleringskosten worden niet in rekening gebracht wanneer de les verzet kan worden, omdat ik vind dat je er niets aan kunt doen wanneer je op de dag zelf met symptomen op staat! Bij volledige annulering zijn de annuleringskosten wel van toepassing.