Cursus
paardrijden met lef!

Ga onder professionele begeleiding aan de slag met jouw angsten omtrent paardrijden, waardoor je weer meer ontspanning en plezier kan ervaren!

 

Herken jij je in de volgende zaken?

Ontmoet Marly & Marjolein

Marjolein van den Broek

Holistisch trainer & instructeur

O.a. gespecialiseerd en ervaren met:

Al meer dan 8 jaar ervaring met het begeleiden van ruiters met angst & spanning

Marly van Gemert

Orthopedagoog & Equine assisted therapeut

www.FourFeet.nl

Achtergrond:

Wij begrijpen jouw gevoel helemaal...

Wat het oorspronkelijke duwtje in de rug ook geweest is, bijna iedereen is ooit begonnen met paardrijden vanuit liefde voor het prachtige dier en de vrijheid die je ervaart op de rug van een paard. Misschien ben je een fanatiekeling in de dressuurbaan, rijd je puur recreatief of geniet je enorm van de gezelligheid op stal. In ieder geval voelt het inmiddels alsof het geen optie meer is om te stoppen met paardrijden

… of toch wel?

Soms gaat er onderweg iets fout of gebeuren er andere dingen in je leven waardoor je het vertrouwen in jezelf en/of je paard verliest. Soms is het duidelijk waar het begon, en soms begrijp je er helemaal niets van! Dat is enorm jammer en pijnlijk, maar gelukkig ook heel menselijk! Angst is een gevoel waar ieder mens in zijn leven vroeg of laat een keer tegenaan loopt. Er is veel lef nodig om je angsten onder ogen te zien en er aan te gaan werken. Daarbij komt ook nog eens bij kijken dat er nu eenmaal vaak niet zoveel ruimte is voor angst in de rijbak.

En eigenlijk is dat ook niet zo gek, want de gemiddelde instructeur is hier niet voor opgeleid, waardoor het soms zelfs voorkomt dat je angstgevoel groter word. Dat is natuurlijk niemand zijn bedoeling, maar het kan helaas wel gebeuren.

Wij kunnen jou helpen om je angsten beter te begrijpen en vaardigheden te ontwikkelen waardoor je weer opnieuw het gevoel van vrijheid kunt ervaren wanneer je op de rug van je paard stapt!

 

  

Oke, klinkt goed... maar wat kan ik nu precies verwachten?

I.v.m. corona is het mogelijk om individuele trajecten te volgen. Pas wanneer er voldoende behoefte is aan een groep zal deze ieder moment opgestart kunnen worden. Je kunt je dus het hele jaar door vrijblijvend aanmelden om aan de slag te gaan met je angst!

Cursusdagen in groepsverband

Minimaal 5 een-op-een coaching sessies & privélessen

Naast de cursusdagen in groepsverband ontvangt iedere deelnemer meerdere coaching sessies met zijn eigen paard in zijn vertrouwde omgeving(en wanneer nuttig geacht kan je je paard ook meenemen naar de cursus als oefen moment).

Daarnaast ontvang je instructie over ruiterbalans, paardengedrag en grondwerk/rijles gericht op het oplossen van jouw uitdagingen.

 

Studiemateriaal aangepast op jouw situatie

We gaan het o.a. hebben over de volgende essentiele onderwerpen:

Privé Facebookgroep

In deze groep zijn Marly & Marjolein altijd bereikbaar voor al je vragen. Daarnaast heeft het ook nog de volgende voordelen:

En.. we doen het samen!

in je Eigen tempo

We doen het samen, maar uiteindelijk ben jij diegene die het tempo van je proces bepaald. Met respect daarvoor kunnen wij je toch garanderen dat deze cursus je voor de rest van je leven zal helpen met het omgaan van je angsten

Stap voor stap

Door middel van een persoonlijk geoptimaliseerd stappenplan zorg je er voor dat je nooit over je eigen grenzen heen gaat, zodat je daadwerkelijk stappen kan maken.

Professionele hulp

Een bewezen methodiek, aangeboden door professionals die zijn gespecialiseerd in angstproblematiek, paardengedrag en ruiterbalans.

Samen sta je sterk

Je bent niet de enige. Het traject bevat 5 cursusdagen in groepsverband. Herken je in de uitdagingen van je lotgenoten en vier samen je successen!

Dus, wil jij..

Ja, dit wil ik!

Meld je vrijblijvend aan voor een gratis videobelafspraak, zodat wij samen kunnen onderzoeken of deze cursus geschikt is voor jou. Wij willen natuurlijk niets liever dan het meest optimale resultaat behalen met onze deelnemers!

 

Veelgestelde vragen

Corona:
Het is i.v.m. corona mogelijk om individuele trajecten te volgen.

De cursusdagen vinden plaats op het prachtige Paddock Paradise van FourFeet.

Adres: Oostappensedijk 15, 5724 PM Ommel

De privécoaching en privélessen waar mogelijk bij jou op stal plaats.

Individueel traject: € 650
Groepstraject: € 550

Bovenstaande prijzen zijn excl. reiskosten. Deze bedragen 0,25 cent per/km, afwisselend vanuit Helmond(Marly)/Heeze(Marjolein)


*Te voldoen voor aanvang van de cursus

* Dit is inclusief btw, studiemateriaal & uitgebreide lunch(groepstraject)

Corona:
Het is i.v.m. corona mogelijk om individuele trajecten te volgen.

Bij voldoende behoefte aan een groep kan deze worden opgestart.

Privé coaching & lessen worden tijdens de cursus ingepland op basis van ieders beschikbaarheid.

Corona:
Het is i.v.m. corona het hele jaar rond mogelijk om individuele trajecten te volgen.

Wanneer er voldoende behoefte is aan een groep kan deze weer worden opgestart aan de hand van het aantal aanmeldingen.

Bij een individueel traject komen wij met name naar jou toe op locatie.

In groepsverband maximaal 8 personen.

We werken graag in kleine groepen, zodat iedereen de aandacht krijgt die hij verdiend en écht aan de slag kan gaan met zijn/haar proces.

Dat is zeker mogelijk. Vraag hier naar in de videobelafspraak, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Vergeten te vragen? Stuur ons gerust nog een mailtje naar info@marjoleinvandenbroek.nl!

Laat het je niet weerhouden om contact met ons op te nemen!

Meld je vrijblijvend aan voor een videobelafspraak of stuur een mail naar info@marjoleinvandenbroek.nl, zodat we samen kunnen onderzoeken of deze cursus jou kan helpen.

Wij zijn flexibel en passen ons graag aan naar jouw behoeftes, zodat we het traject zo succesvol mogelijk kunnen maken!

Door de videobelafspraak die vooraf gaat aan het starten van de cursus weten wij of je geschikt bent voor de cursus.
De cursus biedt je een inhoudelijke en praktische basis van grote waarde, zodat je altijd verder kunt werken aan je angst.

Wij gaan er vanuit dat je na deze cursus zelfstandig aan de slag kan, het doel is dan ook dat je zonder begeleiding je angst de baas kan blijven voor de rest van je leven! Mocht er na de cursus toch nog behoefte zijn aan extra coaching of privéles is het altijd mogelijk om in overleg een aantal extra afspraken te maken.

Is je vraag nog niet beantwoord? Stuur gerust een mailtje naar marjolein@horse-awareness.nl